Известие

Collapse
No announcement yet.

как се сваля предна решетка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как се сваля предна решетка

моля,помогнете ми как се сваля предната рещетка заедна със емблемата.защото искам да си ги боядисам сам!тоес искам хромираните елементи да ги направя 4ерни!съжалявам ако вече има направени теми за това,просто не можах да ги открия!а ако има ми дайте линка аз 6те ги погледна!мерси предварително
    ALFA ROMEO 156 1.6 '99

aaa

колеги,помогнете бре!!!!
    ALFA ROMEO 156 1.6 '99

Comment

Що не и вдигнеш капака и се поогледаш малко как се свалят.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

???

поне ми кажи лесно ли е?все пак не вси4ки са на ти с колите и за това питат!малко помощ ми е от полза,нали за това е форума?! аз лично си признавам че нищо не разбирам ,но все пак имам интерес да се науча поне на простичките неща!!!
        ALFA ROMEO 156 1.6 '99

Comment

Колега, тая събота и аз ще свалям сърцето, за да сменям емблемата. Като гледах под капака има само нек'ви болтове, мисля да ги махна и да понапъна лекичко. Имало също и някакви щипки, но те май бяха за прикрепяне на металната част на сърцето към пластмасовата. Пробвай наистина да развинтиш болтовете само - мисля, че ще стане.
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

мерси

мерси,аз утре ако ми остане време ще пробвам и ще пиша кжо е станало...обещавам.стига само време да ми остане!НО МЕРСИ ЗА СЪВЕТА
            ALFA ROMEO 156 1.6 '99

Comment

А двете странични маски се държат май със по 2 или 3 болчета за гредата на радиатора, не съм сигурен колко точно и 3 щипки имат към бронята!
              Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

решетката се сваля лесно...ама гледам тази кола си я пуснал да се продава...за какво се мъчиш изобщо...
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

ПРАВИЛНО

ТЯ СЕ ПРОДАВА,АМА СИ Я СТЯГАМ КАТО ТЯМА КВО ДА ПРАВЯ...ЕЙ ТАКА ОТ СКУКА!
                  ALFA ROMEO 156 1.6 '99

Comment

като и промениш визията ще я продадеш по трудно, поне това е мое мнение по добре я пастирай примерно
                    156 1.9 JTD 105hp

Comment

156

дали ще е с тази визия или с друга пак се сумнявам да я продам,защото според мен италиянките се продават доста трудно в БГ... ако успея да и хвана 9000лв ще съм най=щасливия
                      ALFA ROMEO 156 1.6 '99

Comment

156

дали ще е с тази визия или с друга пак се сумнявам да я продам,защото според мен италиянките се продават доста трудно в БГ... ако успея да и хвана 9000лв ще съм най=щасливия ама все пак мерси за съвета,ще го имам на ум
                        ALFA ROMEO 156 1.6 '99

Comment

нещо такова ли искаш да стане имаце е лесно има само 3 бормички

Comment

Working...
                          X